Omlouváme se, ale akce skončila a sleva již není dostupná

Zpět na výpis

Sleva 20 % na CD, DVD a BLU-RAY nosiče od společnosti Magic Box

Vybrat jinou slevu

Popis odměny

Sleva 20 % na veškeré CD, DVD a BLU-RAY nosiče na www.magicbox.cz.

Z novinek doporučujeme:

Mimoni 2: Padouch přichází (Blu-ray)
(Minions: The Rise of Gru)
2022 / Dobrodružný, Rodinný, Komedie, Animovaný / 87 minut / USA
Padoucha Grua všichni znají jako mistra zločinu. Teď se ovšem píšou 70. léta a Gru je dvanáctiletý kluk, který o takové kariéře zatím jen sní. Chce se stát členem Šílené šestky, což je mezi padouchy naprostá elita. Když jeho životní vzor Wilda Kopanec opustí Šílenou šestku, vycítí Gru šanci zabrat uvolněný flek. Pohovor na člena však nejde vůbec dobře a Gru má najednou pět všehoschopných nepřátel na život a na smrt. Naštěstí má nové kamarády a ti ho ve štychu rozhodně nenechají. Film Mimoni 2: Padouch přichází je komedie plná akce, šílených nápadů, nakažlivého humoru a důležitých lekcí na téma pravé přátelství.

Pánský klub
2022 / Komedie / 87 minut / Česká republika
Muži chtějí ženy. Někteří až moc!
Filmová komedie Matěje Balcara
Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici. Sympatický a nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) se obává svých lechtivých představ o studentkách. Neomalený erotoman a notorický záletník Eda (Milan Šteindler) si stále dokazuje svoji mužnost. Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se prezentuje jako velký milovník, ale jeho vystupování budí spíše rozpaky. Postarší scenárista Přemek (Bolek Polívka) by se rád ubránil svodům své dlouholeté múzy, zatímco vyhořelý rocker Gigi (Zdeněk Žák) už má to nejlepší očividně dávno za sebou… Nebo ne? Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené psycholožky Lindy (Kristýna Hrušínská), které se terapie brzy vymkne z rukou. Otěže přebírají samotní „klienti“, setkání nabírají nečekaný spád a rozjíždí se svižná mozaika neuvěřitelných příběhů. Komedie o lásce a jejích podobách a o tom, že nikdy není pozdě pokusit se něco napravit.

Chinaski: Každej ví kulový
2022 / Dokument / 93 minut / Česká republika
Nebývale otevřený dokument Chinaski: Každej ví kulový ukazuje, že na pozadí hudebních úspěchů, vyprodaných koncertů, vydání úspěšných alb a desítek rádiových hitů, byly také deprese, hádky, rozpady přátelství nebo nutnost vyrovnat se se smrtí kapelníka Pavla Grohmana. Režie časosběrného dokumentu, který vznikal pět let, se ujal režisér Pavel Bohoněk. Hlavní aktéři Michal Malátný a František Táborský před divákem nic netají a bez obalu popisují své tehdejší pocity a rozhodnutí. Velký prostor dostali i bývalí členové Petr Rajchert, Adam Stivín, bratři Škochové, Marpo nebo Petr Kužvart.

Jako zabít ptáčka - Edice k 60. výročí (2Blu-ray UHD+BD)
(To Kill a Mockingbird 60th Anniversary Edition)
1962 / Drama / 129 minut / USA
Legenda filmového plátna Gregory Peck se představuje v roli odvážného jižanského právníka jménem Atticus Finch – za jehož ztvárnění získal* Cenu Akademie® a Americký filmový institut ho zařadil mezi největší filmové hrdiny všech dob. Na 8 Cen Akademie® nominovaný film o nevinnosti, síle a přesvědčení vznikl podle předlohy spisovatelky Harper Lee, jež za svůj román obdržela Pulitzerovu cenu. Nyní tento oblíbený klasický film přichází digitálně remasterovaný a plně restaurovaný v dokonalé obrazové i zvukové kvalitě, navíc s hodinami nezapomenutelných bonusových materiálů. Podívejte se na něj a připomeňte si, proč “je hřích zabít ptáčka”.

Nene (Blu-ray)
(Nope)
2022 / Horor, Sci-Fi, Mysteriózní, Thriller / 131 minut / USA
Mistr hororových překvapení a držitel Oscara® Jordan Peele° natočil další film, který vás spolehlivě překvapí, šokuje a vyděsí. Na malé koňské farmě uprostřed kalifornské pouště dva sourozenci zažívají věci, nad nimiž byste jen nevěřícně kroutili hlavou a říkali „Nene“. Vše začíná šokující smrtí jejich otce. Začínají pozorovat nevysvětlitelné jevy, a to, co se děje v okolí farmy, je čím dál znepokojivější. Spolu s bývalou dětskou hvězdou, nyní ředitelem rodinného zábavního parku v sousedství (Steven Yeun), se stávají posedlými pronásledovat úkaz, což brzy přináší děsivé následky a nepředstavitelnou hrůzu. Výsledkem je komplexní sociální thriller odhalující zrod násilí, troufalosti a oportunismu, které jsou neoddělitelné od romantizované historie amerického západu… a showbyznysu samotného.

Princezna rebelka
(Pil)
2021 / Animovaný / 85 minut / Francie
Neříkejte jí princezno! Animované dobrodružství netradiční pohádkové hrdinky ze středověku.
Malý sirotek Mia žije spolu se svými třemi lasičkami na ulici. Živí se tím, že chodí krást jídlo na hrad zlověstného regenta Tristana, který si nárokuje trůn. Jednoho dne se jí podaří přelstít stráže tím, že si obleče princeznovské šaty. Tak začíná její bláznivá výprava za záchranou následníka trůnu Rolanda, který se stal obětí kouzla a proměnil se v… kočkuře - zvíře, jež je napůl kočkou a napůl kuřetem. „Princeznu“ Miu doprovází i nemotorný strážce Krobar a bojácný šašek Čtverák se svojí drzou loutkou. Na tuto partu čeká neuvěřitelné dobrodružství, které převrátí celé království naruby a Miu naučí, že šlechetnost se může nacházet v každém z nás.

To nic, drahá (Blu-ray UHD)
(Don't Worry Darling)
2022 / Drama, Mysteriózní, Thriller / 122 minut / USA
Dokonalost má svou cenu
Co zde uvidíš a zažiješ se nesmí dostat ven
Žena v domácnosti z 50. let 20. století žijící v utopické experimentální komunitě Victory se začíná obávat, že okouzlující společnost jejího manžela může skrývat znepokojivá tajemství.

Indián
2022 / Komedie / 90 minut / Česká republika, Slovensko, Polsko
Film Tomáše Svobody a Patrizia Gente
Ondřej (Karel Roden) je tvrdý obchodník a arogantní workoholik, který vede velkou a úspěšnou firmu. Smyslem jeho života jsou peníze. V Nebrasce dojednal životní obchod s bohatým investorem, který zafinancuje výstavbu luxusních rezidencí. Na cestě zpět letadlo přelétá nad rezervací, kde právě probíhá pohřeb indiánského náčelníka. Duch indiána stoupající k nebi narazí do letadla a nedopatřením se vtělí do hlavního hrdiny. Ráno doma Ondřeje probudí velmi neodbytný hlas v jeho hlavě, který se rozhodl mu pomoci a změnit ho. Ten se však nezvanému návštěvníkovi nehodlá jen tak vzdát. Každodenní pracovní a rodinné problémy dostávají nový rozměr nejen pro Ondřeje, ale i pro jeho rodinu a kolegy. Mezi Ondřejem a duchem začíná neúprosný, divoký souboj plný situační komiky.

Společnost AQS, a.s. - divize Magic Box je jedním z největších distributorů filmů, televizních seriálů a dokumentů na Blu-ray a DVD nosičích.

V současné době zastupuje v České republice a na Slovensku filmová studia Warner Bros, Disney, Paramount Pictures, Marvel, Pixar a snímky nezávislých českých i zahraničních producentů.

Jak čerpat výhodu

Jděte na stránku www.magicbox.cz. Ve spodní části stránky najdete v "Partnerských programech" odkaz innogy Premium.
Po kliknutí na tento odkaz se dostanete k přihlašovacímu formuláři, do kterého zadáte obdržený slevový kód.
Poté máte již všechny ceny CD, DVD a BLU-RAY nosičů v e-shopu automaticky snížené o 20 % a můžete nakupovat.

Vybrat jinou slevu

AQS, a.s. divize Magic Box

20 %

31. 12. 2023

×

Sleva 20 % na CD, DVD a BLU-RAY nosiče od společnosti Magic Box

Společnost AQS, a.s. - divize Magic Box je jedním z největších distributorů filmů, televizních seriálů a dokumentů na Blu-ray a DVD nosičích.

Poslat v SMS

Poslat slevu na mobil

Platnost do:

Do 12/31/2023

Podmínky uplatnění

Jděte na stránku www.magicbox.cz. Ve spodní části stránky najdete v "Partnerských programech" odkaz innogy Premium.
Po kliknutí na tento odkaz se dostanete k přihlašovacímu formuláři, do kterého zadáte obdržený slevový kód.
Poté máte již všechny ceny CD, DVD a BLU-RAY nosičů v e-shopu automaticky snížené o 20 % a můžete nakupovat.

Vyhrajte voucher v ‍hodnotě 1 ‍000 ‍Kč, nebo věcnou výhru (mobilní telefon, tablet, kuchyňský robot...).

Každý měsíc losujeme z ‍vašich objednávek 10x voucher v ‍hodnotě 1 ‍000 ‍Kč a ‍2 ‍věcné výhry (mobilní telefon, tablet, kuchyňský robot...).

Pravidla soutěže